Ланцюжок повідомлень відкритий. 1 непрочитане повідомлення. Перейти до вмісту Використання Пошта Lady`s scool з програмами зчитування з екрана Пошук Пошта НАПИСАТИ Мітки Вхідні (709) Із зірочкою Надіслані Чернетки (12) спiльнота Clasroom news (715) Більше Hangouts Більше 1 з 966 Друкувати все У новому вікні Пиксель ФБ Вхідні x Z-click Agency Вкладені файли9 серп. (1 день тому) кому мені Во вложении 2 вкладених файли Натисніть тут, щоб Відповісти або Переслати Використано 222,64 ГБ Керувати Політики програми За технологією Google Остання діяльність в обліковому записі: 3 дні тому Деталі Z-click Agency agencyzclick@gmail.com Найновіші фотографії Переглянути фотографію в повідомленні Показати відомості

Головною метою заходів фізично-оздоровчої програми школи «Леді» є формування відповідальної, валеологічно грамотної дитини, здатної до саморегулювання власного режиму та стилю життя.
  Всі знають, що харчування ‒ одна з головних умов існування людини. Кількість, якість, асортимент споживаних продуктів, своєчасність і регулярність прийому їжі вирішальним чином впливають на життєдіяльність організму. Ось чому мистецтво приготування їжі – кулінарія – є однією з найдавніших галузей людської діяльності, що бере свій початок ще від первісних людей.
  У Франції починали навчатися кухарській справі з 6-7 років. Вважалося, що пізно починати вивчення кулінарії не має сенсу. 
  В нашій школі мистецтвом кулінарії учениці намагаються оволодіти в 7-9 класах. З перших занять дівчатка розуміють, що майстерним кухарем не народжуються – ним стають. І смак, і смакова пам’ять, і тонкість смакових сприйняттів тренуються, розвиваються і у великих майстрів досягають високої досконалості.
  Педагоги школи, справжні майстри своєї справи, навчають мистецтву кулінарії, як мистецтву приготування здорових і смачних страв. Їжа обов’язково має бути смачною і доставляти найбільш приємні смакові відчуття. Також необхідно пам’ятати про раціональність та повноцінність харчування. Знати і розуміти дівчаткам логіку принципів приготування здорової їжі, безумовно, набагато важливіше, ніж саме точне, часом бездумне копіювання численних рецептів. Досить швидко учениці опановують техніку і прийоми приготування їжі та досягають багатогранного розвитку свого смаку, правильного і швидкого розуміння своїх смакових відчуттів.
  «Нормальна і корисна їжа – це їжа з апетитом, їжа з задоволенням», – стверджував великий вчений-фізіолог Іван Павлов. В нашій школі досягається це смачною і різноманітною їжею, обстановкою, що створює гарний настрій і красивою сервіровкою. Чергові учениці сервірують обідні столи щодня. Красива сервіровка в їдальні викликає приємне почуття, підвищує апетит, допомагає виробити в учениць звичку правильно користуватися столовими приборами, привчає до акуратності.
  Сервіровка і приготування їжі – це справжнє мистецтво, якому повинна навчитися кожна майбутня господиня.